Termékeink
Akciós termékek

Cégünkről


Fő tevékenység

 • Fénymásológépek javítása, karbantartása
 • Nyomtatók javítása és karbantartása
 • Kellékértékesítés
 • Multifunkciós másológépek és nyomtatók értékesítés
 • Egyéb irodatechnikai termékek értékesítése és javítása
 • Irodaszerek forgalmazása

Rövid cégtörténet

A Kopi-Tech Kft. 1989-ben alakult. Alapítói magánszemélyek, akik az irodatechnika világában nagy tapasztalattal rendelkezô szakemberek.
Az elsô üzleti év gazdálkodását 300 db másológép muszaki ellátására kötött szerzôdés alapozta meg. Ezek nagy része az akkor Magyarországon jól ismert Rex-Rotary márkájú, kisebb része az akkor még alig ismert SHARP márkájú másológép volt. Napjainkban a vállalkozás több mint 1.500 üzleti partnerének nyújt rendszeres szolgáltatást.

A Kopi-Tech Kft. a SHARP egyik legnagyobb garanciaviselô szervize

A növekvô forgalom szükségessé tette az alkalmazottak számának növelését és vidéki telephelyek létesítését. A vállalkozás létszáma fokozatosan 9 fôrôl 20 fôre növekedett. A létszámnövekedéssel párhuzamosan kialakultak a cég alaptevékenységét kiszolgáló egységek Budapest után Pécsett. A Kopi-Tech Kft. legfôbb törekvése, hogy ügyfelei igényeit mindig jó minőségu szolgáltatással elégítse ki. Ehhez a világ élvonalában lévô gyártók világszínvonalú berendezései biztosítják az alapot. A SHARP hatalmas térhódítása következtében a cég a SHARP egyik legnagyobb fôforgalmazójává és garanciaviselô szervizévé vált. Fokozatosan kiépített szoros és egyre bôvülô kapcsolatrendszere a SHARP bel- és külföldi képviselôivel lehetôvé teszik az állandó jó minôségu alkatrész- és kellékellátást a legjobb árakon. A rendszeres gyártómui szaktanfolyamok és konzultációk biztosítják szakembereinek a mindig naprakész felkészültséget.

A Kopi-Tech Kft. partnerei évrôl évre a cég rendszeres megrendelôi maradtak

A Kopi-Tech Kft. ügyfelei között jelentôs helyet foglalnak el az oktatási intézmények, polgármesteri hivatalok, állami intézmények, bankok. Ezek az intézmények évrôl évre a cég rendszeres megrendelôi maradtak. Ez a tény is bizonyítja azt, hogy a Kopi-Tech Kft. üzletpolitikája, mely a partnereivel kialakított együttmuködésen és a hosszútávú tervezésen alapul, sikeresen valósult meg az elmúlt években.

Tekintse meg referenciáinkat is!

A Kopi-Tech Kft. közel ezerötszáz ügyfele között jelentôs helyet foglalnak el az oktatási intézmények, polgármesteri hivatalok, állami intézmények, bankok. Ezek az intézmények évrôl évre a cég rendszeres megrendelôi maradtak.

Cégünk számos országos híru nagyvállalattal, intézménnyel, jó néhány kormányhivatallal és intézményeivel, nagybankokkal áll piaci kapcsolatban.

Jelentôs szállítói teljesítménynek számított az elmúlt néhány év viszonylatában kiszolgálni
 • az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt,
 • az Országgyulési Biztosok Hivatalát,
 • a Magyar Szabadalmi Hivatal,
 • a Hungaropharmát,
 • a Budapesti Gazdasági Fôiskola Pénzügyi és Számviteli Fôiskolai Kar.
 • 1997-tôl a MOL RT Szegedi Bányászati Üzem teljes köru üzemeltetési szerzôdést kötött saját fénymásoló gépeinek üzemeltetésére, új beszerzéseit pedig bérleti szerzôdés keretében oldja meg a Kopi-Tech Kft-vel.

Célkituzéseink

Világszerte megfigyelhetô trend a keletkezett dokumentumok megjelenítése terén, hogy azok másolása nagyon jelentôsen visszaszorul, és egyre növekvô mértékben a nyomtatás válik meghatározóvá. Ez a folyamat a másolástechnikában forradalmi változásokat hozott. A Digitális másoló-nyomtató berendezések komplex megoldást kínálnak a nyomtatás/sokszorosítás feladataira. A Kopi-Tech Kft. a SHARP hivatalos fôforgalmazójaként célul tuzte ki, hogy partnereit a legkorszerubb irodatechnikai eszközökkel szolgálja ki. Nagyon fontos feladatának tekinti a SHARP DIGITÁLIS MÁSOLÓ/NYOMTATÓ gépek minél szélesebb köru megismertetését és használatának elterjesztését. A Kopi-Tech Kft hosszú távú üzletpolitikája , hogy céljait magas szintu szolgáltatást nyújtva versenyképes árakon, kiváló partneri kapcsolatokat kialakítva valósítsa meg.
Kosár tartalma
0 termék van a kosárban.

Összértéke:
0 Ft

Kosár...
Bejelentkezés
Ügyfélszolgálat
KOPI-TECH KFT A SHARP PRÉMIUM PARTNERE
Sharp Premium Partner
Sharp fénymásolók - számológépek webáruháza.
Készüléke gyártójának, majd típusának és modelljének kiválasztásával itt megtalálhatja a hozzá való tonert vagy tintapatront.


Iratmegsemmisítő gépek széles választékban kedvező árakon!Gyakori keresések, kifejezések
© 2000-2024 Copyright, Kopi-Tech Kft. Sharp főforgalmazó és márkaszerviz
Shopmasters-Informatika Kft.: Weboldal készítés, Webáruház készítés, Webshop bérlés
Kopi-Tech